... секогаш понапред од другите

Известување 03.05.2018

Месечната претплата за основниот пакет на кабелска телевизија од 1 Јуни ќе биде 450 ден. на целата мрежа на Спајдер-Нет. Останатите услуги интернет, телефонија, оптички интернет остануваат со иста цена.
Покачувањето се должи на зголемените надоместоци за авторски права за каналите кои ги реемитуваме како и од повеќекратното зголемување на останатите обврски.

Програми

ТВ канали

Најголем избор на квалитетни аналогни и дигитални канали со кристално јасна слика.

Аналогни Дигитални
Интернет пакет

Интернет пакети

Кабелски интернет и оптички интернет.
Неограничен пристап, големи брзини.

Повеќе
Телефонија пакети

Телефонија

Фиксна телефонија со најниска претплата која вклучува бесплатни минути во мрежата на Спајдер и други фиксни мрежи.

Повеќе
fqa

Како да направам сам ?

Одговори на најчесто поставуваните прашања
Превземете упатства.

Повеќе
Fox
Fox Movies
Fox
Call Centar
Support Поддршка
проверка на сообраќај